Ana Sayfa Etkinlikler Sürdürülebilir İş Ödülleri Başvuruları Başladı !

Sürdürülebilir İş Ödülleri Başvuruları Başladı !

570
0
Sürdürülebilir İş Ödülleri’nin hedefi, yılın başarılı sürdürülebilir iş modellerinin ödüllendirilerek, iş dünyasına örnek oluşturmasıdır.

Toplum ve çevreyi odak noktasına alan sürdürülebilir iş modelleri değişime yön vermektedir. Ancak bu değişimin bir günde olmayacağının da farkında olmak gerekir. Değişim çaba ve zaman gerektiren bir konudur; bu yüzden kısa sürede, uzun vadeli hedef ve strateji sahibi olmadan gerçekleşmesi beklenemez. Sürdürülebilirlik Akademisi olarak, sürdürülebilirlik dönüşümünü teşvik etmek amacıyla 11 ana kategori belirledik; yenilikçi ve etkili yaklaşımlarıyla rol model olmak için iş dünyasına çağrı yapıyoruz.

Sürdürülebilir İş Ödülleri’ne başvurular tüm sektörlere açıktır. Sürdürülebilir iş modellerine dönüşüm yalnızca büyük ölçekli firmalar ile değil, küçük ölçekli sosyal girişimler ve yerel yönetimlerin de katkıları ile gerçekleşecektir. Bu nedenle büyük ölçekli firmaların yanı sıra KOBİ, Startup ve Yerel Yönetimlerin de alt kategori olarak değerlendirilmesine karar verilmiştir.

Sürdürülebilir İş Ödülleri’nin, sürdürülebilirlik dönüşümünü hedefleyen birçok yenilikçi projenin ortaya çıkmasına ilham ve yön vermesi dileğiyle !

BAŞVURU TAKVİMİ

Başvurular 2 Mayıs- 15 Ağustos 2017
Başvurular için Son Gün* 15 Ağustos 2017 Salı (17:00’ye kadar)
Jüri Değerlendirmesi 21 Ağustos – 6 Ekim 2017
Ödül Töreni Ekim 2017

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz