Ana Sayfa Genel Plaj modasında Yeşim imzası

Plaj modasında Yeşim imzası

481
0

Yeşim Tekstil’in Penti için tasarladığı plaj kıyafetini dünyaca ünlü model Maya Stepper tanıttı

Dünyaca ünlü markalara üretim yapan Yeşim Tekstil, müşterilerine üretim partnerliği yapmasının yanı sıra, tasarım hizmeti de sunmaya devam ediyor. Yeşim’in üretim yelpazesine son yıllarda önemli trendlerden biri olan plaj kıyafetleri de eklendi. Plajlarda yapılan eğlenceli partiler ve festivallerle öne çıkan plaj modası, yaz aylarında çeşitli markaların da gündem konusu olmaya devam ediyor. Bu kapsamda Yeşim Tekstil, Penti’nin 2017 yaz koleksiyonu için plaj kıyafetleri tasarladı. Tasarımı Yeşim Tekstil Tasarım Ofisi tarafından hazırlanan bir plaj kıyafeti, Penti’nin 2017 yaz kolesiyon çekimlerinde de yer buldu. Yeşim Tekstil’in Penti için tasarladığı plaj kıyafetini, markanın 2017 yaz koleksiyonu çekimlerinde ünlü model Maya Stepper tanıttı.

Müşterilerin tarz ve beklentilerine uygun konseptler oluşturmak amacıyla yurt içi ve yurt dışından birçok profesyonel tasarımcı ile çalışan Yeşim Tekstil Tasarım Ofisi, koleksiyonlarını dünyadaki moda ve trendleri yakından takip ederek hazırlıyor. Dünyaca ünlü markalara üretim yapan firma, Türkiye’de hazır giyim ve ev tekstili sektöründe en fazla ihracat yapan firmalar arasında yer alıyor.

Üretimine 1983 yılında başlayan Yeşim Tekstil’in, günlük üretim kapasitesi 50 ton örme, 60 ton boyama, 100 bin metre baskı ve 150 bin adet hazır giyim ile 100 bin adet ev tekstilidir. Yeşim, dünyada hazır giyim sektöründe aynı çatı altında iplikten mamul ürüne kadar tüm işlemleri kendi bünyesinde yapabilen en büyük dört entegre tesisten biri olmasının yanı sıra, Türkiye’de yarattığı istihdam alanıyla da en büyük şirketler arasında yer alıyor.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz