Ana Sayfa Faydalı Bilgiler KARBON MERKEZİ AÇILDI !

KARBON MERKEZİ AÇILDI !

395
0

KARBON MERKEZİ

Geleceği Düşünen Sorumlu Marka Olmak İçin…

Yeni ekonomide kurumlar için finansal performans ile birlikte karbon salımı azaltım hedefleri, küresel ekonomik etkiler ve iklim değişikliği risklerini yönetmek artık kaçınılmaz. İklim değişikliğinin etkilerini azaltmak ve doğal kaynakları korumanın,sürdürülebilir iş modellerine geçiş ile mümkün olduğunu biliyoruz. Proaktif karbon yönetim stratejileri benimseyen şirketler, artık yalnızca enerji maliyetlerinin düşürülmesi, paydaş katılımının geliştirilmesi (çalışanlar, tüketiciler ve tedarikçiler),gelişmiş marka saygınlığı gibi faydalardan yararlanmakla kalmıyor ayrıca geleceği düşünen sorumlu markalar arasında yer alma fırsatı elde ediyor.

Düşük karbon ekonomisine geçiş sürecinde şirketlerin karşılaştıkları zorlukları anlayarak İş dünyasının sorumlu, doğru ve bilinçli strateji ile fark yaratabilmesini sağlamak amacı ile kurulan Karbon Merkezi, lider kurumların geleceği şekillendiren ve sürdürülebilir büyümeyi sağlayan yol haritalarında, somut ve kalıcı fayda odağında şirketlerin ekosisteme karşı sorumluluklarını yerine getirmelerinde önemli bir paydaş olmayı hedefliyor.

Kurumunuzun Karbon Yönetimi ile ilgili çalışmaları ve Karbon Nötr Sertifikası için Karbon Merkezi ‘ne başvurabilirsiniz.

Bilgi için:

Ezgi Uçar

Sürdürülebilirlik Akademisi

(212) 274 25 16 / 840

[email protected]

www.surdurulebilirlikakademisi.com

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz