Ana Sayfa Genel İTÜTEK “Sektöre Dair” Semineri

İTÜTEK “Sektöre Dair” Semineri

700
0

12 Nisan 2019 Cuma günü, İTÜ Tekstil Teknolojileri ve Tasarımı Fakültesi’nde İTÜTEK tarafından organizasyonu yapılan “Sektöre Dair” seminerinde Tekstil Mühendisliği Bölümü öğrencileri ile sektör temsilcileri buluştu.

Tekstil Mühendisleri Odası İstanbul Şube Başkanı ve Koton Mağazacılık Kumaş Tedarik Müdürü Sn. Aykut Üstün’ün odamızı ve faaliyetlerimizi anlattığı konuşmanın ardından, Koton Marka Eğitim ve Gelişim Müdürü Sn. Pınar Turan Aka, LC Waikiki Kumaş Tedarik Müdürü Sn. Cemal Kırman ve ALN Textile Trade Kurucusu Sn. Merve Kozendek Paralı sektör deneyimlerini, perakende sektöründeki gelişmeleri ve son trendleri bizlerle paylaştılar. (Kaynak: http://tmo.org.tr )

TMO Denizli Şubesi 27. Geleneksel Tekstilciler Gecesi 20.04.2019 tarihinde gerçekleşti.

Tekstil Mühendisleri Odası Denizli Şubesi olarak, odamızın kuruluşu ile başlayan ve bu sene 27. kez düzenlediğimiz bir gelenek haline gelen Tekstilciler Gecesi’ni 20 Nisan 2019  Cumartesi tarihinde Denizli Anemon Otel‘de Konuk Sanatçı Güvenç Yıldırım ve Orkestrası ile gerçekleştirdik. Tüm Sponsorlarımıza ve Katılımcılara destekleri için teşekkür ederiz.

(Kaynak: http://tmo.org.tr )

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz