Ana Sayfa Genel SlavaZaitsev&CermiReso

SlavaZaitsev&CermiReso

723
0

TEKSTİLDE YENİ BİR MARKA DOĞUYOR : SlavaZaitsev&CermiReso

TÜRK asıllı İspanyol iş insanı Cermi Ruso’nun davetlisi olarak İstanbul’a gelen ünlü Rus modacı Slava Zaitsev ortak kuracakları “SlavaZaitsev&CermiReso” markasını anlattı.

Rusya Devlet Başkanı Putin’in eşini de kıyafetler diken dünyaca ünlü Rus modacı Slava Zaitsev ilk kez Türkiye’ye 1988 yılında geldiğini ve Cermi Ruso ile tanıştığını söyledi. Moda anlamında Türk ve Osmanlı kültürünü tarihini çok sevdiğini ve takip ettiğini söyleyen Zaitsev, “Cermi bey çok iyi insan ve eski bir dostluğumuz var. Bana projeyi anlattı ve çok beğendim. En yakın zamanda bu hayata geçecek. Erkek giyim üzerine marka yaratılacak. Cermi Bey çok güzel değişik gömlekler üretiyor. Ama biz tek ürün üretmeyi düşünmüyoruz. Konsept olarak her şey olacak. Ben insanları giydirmeyi seviyorum tek parça değil. Moskova’da daha önce bir erkek giyim koleksiyonu yapmıştık. Ama şu anda Türkiye ile ilk kez böyle bir projede çalışacağız” dedi.

Projenin önemine dikkat çeken Slava Zaitsev, şöyle konuştu: “Umarım Rusya ile Türkiye arasındaki ilişkimiz daha da sıcak olacak çünkü biz Türkiye’ye çok bağlıyız. Burada çok fazla kadın giyim üretimi var ve kumaşlar üretiliyor. Türkiye bütün o ürünleri Rusya’ya satmaktadır ve daha iyi olacak. Yapılan projeyle ilişkimiz daha da güçlenecek. Türk erkeği giyim tarzını dikkat ediyor. 90’lı yıllarda Paris’ten sonra İstanbul’a geldiğimde bende şaşırdım o zamanlar basit deri ceketler değil çok değişik model tarzı vardı. Çok beğenmiştim. Hala bu konuda iddialılar.”

Tekstil sektöründe önemli bir marka oluşturacaklarının altını çizen Slava Zaitsev, “Eski Rus giyim kültürünün renkleriyle bizim marka birleşecek. Bir tane dükkan açacağız konsept olacak. Bu mağaza ‘SlavaZaitsev&CermiRuso’ olarak açılacak. Dekoru ve konsepti ile bir yıl sonunda duruma göre mağazalara teklif vereceğiz. Bütün koleksiyonu kumaşından üretimine kadar normal fiyatlarla mal edeceğiz. Fiyatlarımız uçuk olmayacak” dedi.(Hürriyet gazetesi-İsmail bayrak)

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz