Ana Sayfa Genel MÜSİAD’dan “Tekstil ve Deri Sektör Kurulu Toplantısı”

MÜSİAD’dan “Tekstil ve Deri Sektör Kurulu Toplantısı”

520
0

Müstakil Sanayici ve İş Adamları Derneği (MÜSİAD) Bursa Şubesi Tekstil ve Deri Sektör Kurulu toplantısı gerçekleştirildi.

MÜSİAD Bursa Şubesi Tekstil ve Deri Sektör Kurulu Başkanı Halil İbrahim Biçer, toplantının açılışında yaptığı konuşmada, bugünkü toplantının ana gündem maddesinin, Bursa Tekstil ve Teknik Tekstil Mükemmeliyet Merkezi kapsamında yürütülen çalışmalar olduğunu aktardı.

Bursa’nın tekstil ürünlerinde Türkiye ‘nin öncü şehirlerinden olduğunu belirten Biçer, bu projenin Bursa’yı her alanda bir adım ileri taşıyacağını kaydetti.

Bursa Tekstil ve Teknik Tekstil Mükemmeliyet Merkezi’nin Demirtaş Organize Sanayi Bölgesi’nde 10 milyon liralık bütçeyle hayata geçirilmesinin planlandığını belirten Biçer, şunları kaydetti:

“Bu merkezde  eğitim , organizasyon, teknik raporlama, proje hizmetleri, danışmanlık, proje yürütücülüğü gibi hizmetler verilecek. Merkezde bunun yanı sıra geleneksel ve teknik tekstil ürünlerinin, askeri ve koruyucu teknik tekstiller, tıbbi tekstiller, ev teknik tekstilleri ve taşıt teknik tekstilleri olmak üzere beş farklı bölüme ilişkin test laboratuvar hizmetleri, ürün, süreç muayenelerini içeren bir dizi faaliyette olacak.”

MÜSİAD Bursa Şubesi Başkanı Mustafa Gürses de sektör kurullarının MÜSİAD içerisinde çok önemli olduğunu vurgulayarak, “Bu sektörlerimizin her birinin ayrı bir MÜSİAD gibi çalışmasını arzu ediyoruz. Tüm sektör kurullarımız ayrı bir dernek gibi teşkilatlanırsa iş dünyasında daha da etkili olabiliriz” dedi.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz