Ana Sayfa Genel Tekstile Dair Tüm Baskı Çözümleri, SIGN İstanbul’da Sergilenecek

Tekstile Dair Tüm Baskı Çözümleri, SIGN İstanbul’da Sergilenecek

523
0

Dijital baskı teknolojileri, tüm imalat sektörlerinde olduğu gibi tekstil sektöründe de bir devrim başlattı. SIGN İstanbul 2015’i ziyaret eden tekstil profesyonelleri, daha hızlı, daha kaliteli ve daha ekonomik baskı çözümlerinin yanı sıra, rekabette kendilerini öne geçirecek kişiye özel tasarım uygulamalarında, dijital yeniliklerin sektöre sunduğu fırsatları da yerinde görebilecek.

“Alanında Avrasya’nın her yıl düzenlenen en büyük ticari organizasyonu” olarak kabul edilen SIGN İstanbul, 10-13 Eylül 2015 tarihlerinde 17. kez Tüyap’ta kapılarını açıyor. Bu yıl ilk kez 3D Printshow Özel Bölümü’ne de ev sahipliği yapan fuarda, aralarında dünya markalarının da olduğu katılımcıların büyük bir kısmı, özellikle tekstil baskıda sıkça kullanılan yeni dijital teknolojileriyle yer alacak. Tekstil sektörünün profesyonelleri, SIGN İstanbul 2015’te dijital baskının yanı sıra, süblime ve transfer baskı, baskı malzemeleri ve tekstil baskı boyalarına dair çözümleri de bir arada görebilecek.

Tekstil baskıdaki dijital dönüşümü yerinde takip edin!

Fuarda sergilenecek olan dijital baskı çözümleri, tekstil sektöründe, adet sınırına bağlı kalmaksızın hızlı, pratik ve ekonomik şekilde kişiye özel üretim yapabilmeye imkan sağlıyor. Ayrıca, özellikle promosyon ürünlerinde, her türlü tasarım, dijital baskı sayesinde tekstil üzerine rahatlıkla uygulanabiliyor.

Global rekabette öne geçmek isteyen tekstil profesyonellerinin, sektörlerine dair en yeni teknolojileri yerinde görebilecekleri SIGN İstanbul 2015 ile ilgili detaylı bilgi ve online davetiye almak isteyenler, www.signistanbul.com adresini ziyaret edebilirler.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz